ŽRTEV NAPADAŽRTEV NAPADA

Zaščitite svoje pravice: Pomagali vam bodo strokovnjaki

 

Vaša pravica je, da ste seznanjeni z vsemi postopki in pravicami, ki jih imate kot žrtev napada, v trenutkih, ko to najbolj potrebujete. S tem lahko bistveno pripomorete k zmanjšanju neprijetnih posledic takoj po poškodbi, med zdravljenjem in po končanem zdravljenju. Kako se lahko zaščitite in kakšne pravice imate kot žrtev napada vprašate za nasvet.

Vprašajte za nasvet
Pomagali vam bodo strokovnjaki

Ali tudi vi živite v strahu, odkar vas je napadel neznanec in vam povzročil telesne poškodbe? Če ste zaradi pretepa nasilneža ali oboroženega ropa, postali ena izmed žrtev napada zagotovo razmišljate o tem ali boste spregovorili o neprijetnem dogodku in poiskali strokovno pomoč.

Če ste, zaradi pretepa nasilneža ali oboroženega ropa, postali ena izmed žrtev napada zagotovo razmišljate o tem ali boste spregovorili o neprijetnem dogodku in poiskali strokovno pomoč.

Zavedati se morate, da je nasilje kaznivo dejanje, je zloraba moči, ki vam lahko pusti nepopravljive posledice, kot so telesna poškodba, smrt, psihična škoda, motnje v razvoju ali prikrajšanosti in tako za vedno zaznamuje vaše življenje.   

Pri odločitvah, ki vplivajo na vaše fizično, psihično in finančno okrevanje po poškodbi v napadu je izredno pomembno, da ravnate pravilno. Če ste bili žrtev napada, nas lahko vedno vprašate za nasvet. Javili se vam bomo zelo osebno in diskretno.

Image
Skozi našo spletno stran vas vodijo strokovna navodila in nasveti, s katerimi boste lažje zaščitili svoje pravice v trenutkih, ko to najbolj potrebujete. Ne glede na stopnjo in obliko vaše nezgode nas lahko vedno vprašate za nasvet.
VPRAŠAJTE NAS
Če imate vprašanje, izpolnite in pošljite obrazec, mi pa vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.