Odvetnica Danica Ferlin Samsa - Z vami, ko to najbolj potrebujete.
Včasih se v podrobnostih skrivajo bistvene prednosti.
vprašaj   
VPRAŠAJTE NAS Če imate vprašanje, izpolnite in pošljite obrazec, mi pa vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

Domov › V kaj verjamemo

Pomoč boste našli pri nas

Odvetniško pisarno odvetnice Danice Ferlin Samsa sestavlja ekipa treh zaposlenih, ki sodelujejo s številnimi strokovnimi sodelavci. Večletne izkušnje na področju civilnega prava so pisarni omogočile uspešno zastopanje vrste posameznikov in podjetij iz celotne Slovenije.

Stranke na prvem  mestu

STRANKE NA PRVEM MESTU

V odvetniški pisarni Danice Ferlin Samsa vedno postavljamo svoje stranke na prvo mesto. Za vas si vzamemo čas in vas poslušamo, z vami gremo skozi celoten proces in vam pomagamo najti pravo rešitev.


Zaupanje in varnost

ZAUPANJE IN VARNOST

Tesno sodelovanje s stranko je ključni del našega procesa. Imamo strokovno znanje in izkušnje, s katerimi se lotimo tudi vaših najbolj zahtevnih primerov in občutek, da nikoli ne pozabimo kdo ste kot oseba. Da smo z vami, ko to najbolj potrebujete je naša temeljna vrednota.Predana ekipa strokovnjakov

PREDANA EKIPA STROKOVNJAKOV

Prav vsak od zaposlenih v odvetniški pisarni odvetnice Danice Ferlin Samsa ima resnično strast za prakticiranje prava. S predanostjo in strokovnostjo stranki zagotavljamo potrebno samozavest in mirnost v pravnem postopku. Naš glavni cilj je hitra in učinkovita pot do vašega rezultata.